Naisansambel „Rukkirääk” 35

Ahja kultuurimaja naisansamblil „Rukkirääk” täitus sellel kevadel 35 tegevusaastat. Kogu selle aja jooksul on ansambli juhiks olnud Elviine Käämer.

31.märtsil toimus Ahja kultuurimajassünnipäevapidu. Õhtut juhtis Reet Külaots, kes tutvustas ja intervjueeris esinejaid, viis läbi viktoriini eesti filmide „Kevade” ja „Suvi” ainetel, korraldas lustakaid võistlusi nii täpsuse kui osavuse alal. Tantsuks mängis Toomas Jalajas. Pidulisi oli üle 70-ne, kaugemad tulijad olid Tartust tantsuklubist „Hõbe”, Põlva eakate klubist „Kuukiir” ja Vana-Koiolast. Õhtu kujunes meeleolukaks ja kõige pikema kontserdi andis sünnipäevalaps ise, kes esines nii Elviine Käämeri akordioni saatel kui lemmiklaulude popuriiga klaveri saatel.

Külliki Poroson

Ahja kultuurimaja juhataja

Tasub lugeda ka...